Imprimare pagină
Referinte
"După un timp lung de căutare, am găsit KWESTO ca si furnizor care oferă efectuarea rapidă si sistematică a comenzilor si care prestează servicii de calitate în cadrul vânzărilor."
Várszegi András
Sef Aprovizionare,
IGM ROBOTRENDSZEREK KFT.
www.igm-group.com

" Cu societatea KWESTO cooperăm deja de câtiva ani. Apreciem plasarea flexibilă si rapidă a comenzilor. Odată cu oferta vin si imaginile tuturor informatiilor indispensabile pentru evitarea unor neîntelegeri ulterioare. Deseori trebuie să furnizăm produsele foarte rapid si în aceste cazuri m-am întâlnit întotdeauna cu amabilitatea societătii KWESTO. Suntem multumiti si cu calitatea produselor. Cu această ocazie as vrea să le multumesc angajatilor societătii pentru cooperarea de până acum."
Ladocsi Eszter
Aprovizionare
KSH RUGÓGYÁR BT.
www.ksh-rugo.hu/i_de.html

"Societatea noastră este multumită de serviciile societătii KWESTO care este exactă, fiabilă, oferă întotdeauna transport fără plată, livrând întotdeauna produse de înaltă calitate. Service-ul pentru clienti, care este întotdeauna foarte amabil, este întotdeauna gata să ajute iar eu sunt multumite de atitudinea lor."
Paár István
Sales Manager
SHS GLOBAL KFT.
www.shsglobal.hu

"Safety Munkavédelmi Kft confirmă că Kwesto îndeplineste cerintele noastre exigente în toate privintele. În acelasi timp informează într-un mod amabil si exact clientii săi în legătură cu eventualele probleme. Întotdeauna livrează produsele la timp si rezolvă eventualele reclamatii imediat."
Szabó Katalin
Administrator
SAFETY MUNKAVÉDELMI KFT.
www.safety.hu

"Eu cumpăr dotări pentru peste 80 de sucursale, Centre instalatii si Centre baie ale societătii noastre în întreaga Republică Cehă, pentru mine fiind o necesitate un partener comercial care are în oferta sa un sortiment îndeajuns de vast de marfă, pentru ca eu să nu mai fiu nevoit a căuta la alti furnizori si care, în urma selectării mele a mărfii cerute, rezolvă pentru mine absolut totul, fără ca eu să fiu nevoit a supraveghea livrarea mărfii comandate. De aceea, timpul si atentia mea pot fi acordate altor activităti necesare în cadrul firmei. Si toate din cele ce urmează îmi sunt oferite de către KWESTO - un sortiment îndeajuns de vast, un pret avantajos al mărfii, garantie si service pentru marfa livrată, termene de livrare scurte, transportul fără probleme al mărfii la locul de destinatie si multe altele - si TOTUL fără nici un fel de grijă…"
Petr Keller
Specialist Proiect, Instalator Centru
PTÁČEK-velkoobchod,a.s.
www.ptacek.cz

"Societatea KWESTO este furnizorul nostru îndelungat si este garantia calitătii, a preturilor avantajoase si a livrărilor la timp. Un partener cu o atitudine profesională."
Hana Kovářová
Aprovizionare Centrală
REIS ROBOTICS ČR - strojírenství, spol. s.r.o.
www.reisrobotics.cz

"Am fost întotdeauna multumiti cu solutionarea cererilor de ofertă, a comenzilor noastre si a preturilor produselor cumpărate."
Jiřina Berná
Vânzări
Saurer Žandov a.s.
www.sauerzandov.cz

"Pur si simplu, un partener comercial la un nivel profesional."
Zsolt Straňovský
Administratorul Societătii
GLOBO EASTERN EUROPE, S.R.O.
www.globo-lighting.com

"KWESTO este una din numeroasele societăti cu care colaborăm. Apreciem consultanta de specialitate, un service agreabil si o performantă înaltă."
Tomasz Bendyk
Sectia Aprovizionare
SWEDWOOD POLAND SP. Z O.O. Oddział Lubawa
www.swedwood.com/contacts/poland

"KWESTO reactionează întotdeauna prompt la fiecare cerere de ofertă, oferta o obtinem, practic, în aceeasi zi. Livrările le primim exact conform întelegerii si exact la termenul specificat în confirmarea comenzii."
Marek Krzyżanowski,
Coordonator Aprovizionare
RR Donnelley, Kraków
www.rrdonnelley.com/europe/Home_Pol.asp

DORIȚI O VIZUALIZARE OPTIMIZATĂ PENTRU VERSIUNEA MOBILĂ?

Magazinul online Kwesto este disponibil acum într-o nouă versiune mobilă care se află în permanență într-o continuă dezvoltare pentru dumneavoastră.
Testare vizualizare mobilă
Comparaţie între produse