Imprimare pagină
Noul nostru magazin online

Descoperiţi noul magazin online KWESTO!

Nu numai că am îmbunătăţit interfaţa, dar am adăugat şi numeroase funcţii utile: de la prezentarea flexibilă a listelor de produse, până la actualizarea automată a conţinutului la selectarea articolelor şi noile unelte utile precum lista de produse dorite sau comparaţia între produse. Iată o descriere detaliată a funcţiilor disponibile în magazinul online:

Navigare uşoară

Plimbând cursorul pe categoriile din lista „Sortiment“ veţi deschide în dreapta subcategoriile aferente, din care veţi putea alege rapid.

Dacă aţi ales o categorie, aceasta va fi prezentată pe pagina de prezentare generală. Categoria activă se colorează în albastru închis, iar cele consultate mai devreme, în albastru deschis.

Alegere interfaţă

Aveţi posibilitatea de a alege interfaţa de afişare a produselor pe fiecare pagină.

Pe pagina cu descrierea detaliată a produsului aveţi la dispoziţie, pe lângă cele două feluri de interfaţă standard - galerie şi listă - şi binecunoscuta interfaţă sub formă de tabel.

Odată ce aţi ales un tip de interfaţă, alegerea dvs. va fi stocată într-un document text (numit cookie) şi salvată pe computerul dvs. pentru a vă sta la dispoziţie direct pentru toate listele de produse.

Comandă rapidă

Clienţii înregistraţi, care s-au autentificat, au avantajul de a fi redirecţionaţi imediat pe pagina cu centralizatorul comenzii printr-un simplu clic pe butonul „Plătiţi imediat“. Acest buton se găseşte pe pagina cu coşul de cumpărături, în partea din dreapta sus.

Pe pagina „Verificare comandă“ sunt afişate adresele salvate (adresa de livrare şi cea de facturare), modalitatea de plată aleasă şi coşul de cumpărături; tot aici puteţi folosi direct voucherele, dacă este cazul. Pentru vizitatorii şi pentru clienţii care nu s-au autentificat, această pagină va fi a treia etapă în plasarea comenzii.

Mai rămâne să apăsaţi doar „Comandă“, iar comanda dvs. va fi pregătită şi livrată în cel mai scurt timp.

Comparaţie între produse

O comparaţie simplă între produse similare. Trimiteţi un articol în pagina de comparaţie apăsând butonul „Comparaţie“ aferent. Avantajele fiecărui articol vor fi prezentate clar, sub formă de tabel. Aveţi posibilitatea de a compara până la trei articole, astfel că veţi găsi, cu siguranţă, cel mai potrivit produs pentru nevoile dvs.

Lista de produse dorite

Lista de produse dorite este un ajutor de nădejde. Trimiteţi produsele dorite în listă apăsând butonul „Trimite în lista de produse dorite“, pe care îl găsiţi lângă butonul „Pune în coş“; la sfârşit aveţi posibilitatea de a trimite lista pe e-mail, fie la propria adresă, ca memento, fie pe adresa altei persoane pe care doriţi să o informaţi. Lista de produse dorite a clienţilor înregistraţi se salvează şi va fi disponibilă şi la următoarea vizită. Vizitatorii pot folosi această funcţie numai pe durata vizitei respective.

DORIȚI O VIZUALIZARE OPTIMIZATĂ PENTRU VERSIUNEA MOBILĂ?

Magazinul online Kwesto este disponibil acum într-o nouă versiune mobilă care se află în permanență într-o continuă dezvoltare pentru dumneavoastră.
Testare vizualizare mobilă
Comparaţie între produse