Imprimare pagină
Procedura de comandă

Aţi găsit un articol potrivit şi doriţi să îl comandaţi acum. Pe pagina cu lista de produse, precum şi pe pagina de prezentare detaliată a fiecărui produs şi pe paginile cu recomandări, aveţi la dispoziţie butonul „Pune în coş“, cu ajutorul căruia puneţi produsul direct în coşul de cumpărături. Dacă există mai multe variante dintre care puteţi alege, veţi face acest lucru pe pagina de confirmare care se va deschide.
Cu ajutorul butonului „Vizualizare produs“ puteţi deschide, mai întâi, pagina de prezentare detaliată a articolului, de unde acesta poate fi pus ulterior în coş prin intermediul butonului „Pune în coş“.
 

Funcţia „Comandă directă“

Dacă aveţi catalogul la îndemână sau cunoaşteţi deja numărul de comandă dorit, vă recomandăm funcţia „Comandă directă“. Aceasta poate fi accesată de pe pagina de start, din partea dreaptă (numai dacă JavaScript este activat). Introduceţi numărul sau numerele şi alegeţi cantitatea. Dacă doriţi să introduceţi mai mult de 5 articole, apăsaţi „Adaugă articole“. Se va deschide un formular în care veţi putea continua să introduceţi numerele de comandă ale articolelor dorite. După apăsarea butonului „Pune în coş“ veţi fi direcţionaţi către coşul de cumpărături.

Plasarea unei comenzi - descriere detaliată

Coşul meu
Coşul de cumpărături este afişat constant în partea din dreapta sus a site-ului şi se deschide pentru vizualizare atunci când treceţi cu cursorul peste el (numai dacă JavaScript este activat). Butonul „Vizualizare coş“ deschide direct pagina „Coşul meu“. Prin intermediul acesteia aveţi oricând posibilitatea de a şterge articole sau de a schimba cantitatea dorită. Pentru a renunţa la un articol apăsaţi butonul „X“.
Pentru a modifica cantitatea comandată la un articol, introduceţi cifra dorită şi coşul de cumpărături se va actualiza automat (numai dacă JavaScript este activat; în caz contrar va trebui să apăsaţi „Actualizare“).

Login
După apăsarea pe butonul „Comandă“ aveţi două posibilităţi de a continua cumpărăturile: În calitate de client înregistrat, introduceţi numele de utilizator şi parola şi faceţi clic pe „Autentificare“. Alternativ, folosiţi a doua variantă, unde trebuie să vă introduceţi doar datele personale. Confirmaţi apoi cu „Mai departe“.
 
În prima fază a comenzii dvs. vedeţi produsele selectate de dvs.

Date adresă
Pentru ca noi să vă putem prelucra comanda, trebuie să introduceţi adresa în formular. Reţineţi faptul că toate câmpurile marcate cu * sunt câmpuri obligatorii şi, în consecinţă, acestea trebuie completate. În etapa următoare puteţi introduce adrese de livrare sau de facturare diferite. Pentru aceasta, modificaţi câmpurile corespunzătoare din formular. Clienţii înregistraţi pot salva şi o adresă standard, care va fi predefinită la comenzile viitoare. Pentru a alege alte adrese în timpul plasării comenzii, utilizaţi rapid şi uşor lista drop-down.
 
Comanda şi datele de plată
Aici aveţi posibilitatea de a verifica încă o dată datele introduse, de a face modificări în coşul de cumpărături, de a modifica adresa sau modalitatea de plată sau de a face observaţii cu privire la comandă. Şi voucherele sau codurile promoţionale se introduc tot pe această pagină. În acest caz, din totalul de plată se va scădea automat valoarea voucherului.


Confirmare comandă
După trimiterea comenzii, această pagină din magazinul online vă prezintă un centralizator cu toate informaţiile introduse. Mai mult, butonul practic de imprimare din dreapta sus vă permite să imprimaţi comanda.
 

Comandă rapidă

Clienţii înregistraţi, care s-au autentificat, au avantajul de a fi redirecţionaţi imediat pe pagina cu centralizatorul comenzii printr-un simplu clic pe butonul „Plătiţi imediat“. Acest buton se găseşte pe pagina cu coşul de cumpărături, în partea din dreapta sus.
Pe pagina „Verificare comandă şi date de plată“ sunt afişate adresele salvate (adresa de livrare şi cea de facturare), modalitatea de plată aleasă şi coşul de cumpărături; tot aici puteţi folosi direct voucherele, dacă este cazul. Pentru vizitatorii şi pentru clienţii care nu s-au autentificat, această pagină va fi a treia etapă în plasarea comenzii.
Mai rămâne să apăsaţi doar „Comandă“, iar comanda dvs. va fi pregătită şi livrată în cel mai scurt timp.

DORIȚI O VIZUALIZARE OPTIMIZATĂ PENTRU VERSIUNEA MOBILĂ?

Magazinul online Kwesto este disponibil acum într-o nouă versiune mobilă care se află în permanență într-o continuă dezvoltare pentru dumneavoastră.
Testare vizualizare mobilă
Comparaţie între produse