Imprimare pagină
Căutare prin navigare

În magazinul nostru online, gama de produse este împărţită în categorii de produse independente de domeniul de utilizare, fapt care vă permite o căutare rapidă şi o filtrare după caracteristicile specifice produselor. Căutând produsele prin navigarea paginilor veţi ajunge mai rapid la articolele dorite.


Alegeţi categoria de produse care vă interesează.


Pe bara de navigare din partea stângă, de sub butonul „Sortimentul nostru“, puteţi alege printr-un clic categoria dorită. Mai mult, trecând cu cursorul peste numele categoriilor veţi afişa lângă acestea lista de navigare cu subcategoriile.

 

Căutare prin navigare

Selectaţi subcategoria dorită

Subcategoriile sunt afişate atât sub formă de listă, în lista de navigare din partea stângă, cât şi după ce apăsaţi pe fiecare categorie, în dreapta, sub formă de casete individuale cu imagine. Puteţi selecta subcategoria dorită fie din listă de navigare, fie din casetele cu imagine.

 

Alegerea categoriei

Căutarea textuală

Dacă selectaţi intrarea prin intermediul ferestrei de căutare din partea de centru-sus a paginii, aveţi următoarele posibilităţi: Fie introduceţi un text, de ex. denumirea produsului, în câmpul de căutare, fie căutaţi după numărul de comandă / articol. Obţineţi o reprezentare intuitivă a rezultatelor căutării, cu imagini, denumiri de produse şi preţuri.

 

Puteţi deschide, de asemenea, o anumită pagină din catalog. Apăsaţi pur şi simplu pe „Text/Număr articol“ şi alegeţi „Pagină din catalog“, apoi introduceţi numărul paginii dorite.

 

 

 

Căutarea textuală

Criterii de căutare posibile


Parametru de căutare singular: Exemplu: „cărucior“
Rezultatele căutării afişează toate articolele care au „cărucior“ în denumire. În etapa următoare, în partea din stânga, puteţi filtra rezultatele după categoria dorită, cum ar fi caracteristicile produsului.

Parametri multipli de căutare: Exemplu: „cărucior de magazie din aluminiu“
Rezultatele căutării afişează toate articolele care au termenii „cărucior de magazie“ şi „aluminiu“ în denumire. În cazul în care nu există articole care să conţină toţi termenii, în rezultatele căutării sunt afişate articolele care conţin cel puţin unul din parametrii de căutare introduşi. Cuvintele de legătură precum „din“, „şi“, „sau“ etc. sunt ignorate automat la căutare.

Căutare după număr articol: Exemplu: 101421
Rezultatul căutării afişează articolele cu numărul de comandă / articol "101421". Introducerea este posibilă de asemenea în formatul "XX 101 421", aşa cum apare tipărit în catalog. Căutarea recunoaşte automat numărul de comandă / articol corect.

 

Pagină catalog: Exemplu: 345
Rezultatul căutării este un centralizator cu toate articolele ilustrate/indicate pe respectiva pagină din catalog, precum şi pagina din catalog în format PDF.
 

Indicaţii:
 

- Funcţia de căutare nu ţine cont de majuscule şi minuscule.
- Aşa numiţii „operatori booleani“ cum ar fi AND, OR nu sunt necesari. Logica solicitărilor de căutare cu parametri multipli este explicată în paragraful „Parametri multipli de căutare“.
- O funcţionalitate „Wildcard“ (căutarea cu caracterul înlocuitor *) nu este activată. Caracterul * este ignorat.
- Dacă la introducerea parametrilor de căutare faceţi greşeli de tastare, solicitarea dvs. este corectată automat sau sunteţi întrebat dacă aţi vrut să scrieţi altceva.

Rezultatul căutării afişează în mod implicit cele mai relevante produse găsite. Puteţi sorta rezultatele căutării şi după preţ (crescător sau descrescător) sau alfabetic.

 

 

Criterii de filtrare

În funcţie de categoria de produse şi de subcategoria selectată, în domeniul de navigare din stânga sunt afişate diferite criterii de filtrare specifice, după care puteţi limita şi rafina suplimentar rezultatele căutării, conform preferinţelor dvs.

În cazul dulapurilor de birou, de exemplu, vă puteţi rafina rezultatul căutării cu ajutorul filtrelor „înălţime“, „lăţime“ etc.

 

 

 

Criterii de filtrare în funcţie de căutare

 

 

Criteriile de filtrare sunt specifice produsului şi sunt disponibile variabil în funcţie de subcategorie. Criteriul de filtrare „preţ“ este, însă, disponibil pentru toate subcategoriile. La căutarea cu ajutorul filtrelor sunt afişate numai acele articole care corespund criteriului selectat. Căutarea este limitată precis în conformitate cu scopul urmărit prin selectarea criteriilor de filtrare. Puteţi selecta întotdeauna oricâte criterii doriţi pentru căutare. De exemplu, dacă doriţi să găsiţi un dulap de birou cu preţul de 400 – 500 euro şi cu anumite dimensiuni, alegeţi de pe pagina de start categoria „Dulapuri“, apoi subcategoria „Dulapuri de birou“, apoi utilizaţi filtrul „Preţ“ introducând 400 euro şi 500 euro în câmpurile corespunzătoare, după care utilizaţi filtrele „Înălţime“, „Lăţime“ şi „Adâncime“.

 

 

Utilizarea filtrelor pe pagina cu descrierea detaliată a produsului

Şi de pe pagina cu descrierea detaliată a unui produs puteţi filtra rezultatele afişate. Această funcţie vă va fi utilă mai ales în cazul produselor disponibile în mai multe variante (de exemplu, mai multe mărimi sau culori).


Aceasta este însă disponibilă numai dacă produsele sunt afişate ca „Listă“ sau „Galerie“.


Alegeţi până la două criterii de filtrare din lista de deasupra articolelor. Pe pagină rămân, automat, numai articolele care se încadrează. Pentru a renunţa la filtrele alese apăsaţi pur şi simplu pe butonul „X“ din dreapta listei şi veţi vedea din nou toate variantele articolului.

Eliminarea unui filtru

Pentru a elimina un filtru din lista de navigare din partea stângă, faceţi clic pe butonul „X“ din partea de sus a filtrului ales. Dacă doriţi să eliminaţi simultan toate filtrele, apăsaţi butonul „X“ de lângă punctul „Îndepărtează toate filtrele“. 

DORIȚI O VIZUALIZARE OPTIMIZATĂ PENTRU VERSIUNEA MOBILĂ?

Magazinul online Kwesto este disponibil acum într-o nouă versiune mobilă care se află în permanență într-o continuă dezvoltare pentru dumneavoastră.
Testare vizualizare mobilă
Comparaţie între produse