Imprimare pagină
Lista de produse dorite

Trimiterea unui articol în lista de produse dorite

 

În calitate de client online puteţi folosi lista de produse dorite, fie că sunteţi utilizator înregistrat sau doar vizitator. Avantajul clienţilor care s-au autentificat este că lista de produse dorite se va salva şi va fi disponibilă şi la următoarea vizită.

În dreptul fiecărui produs din catalog (în formatul de listă, dar şi în cel de galerie), ca şi pe pagina cu prezentarea detaliată a fiecărui produs, lângă butonul „Pune în coş“ se află încă un link: „Trimite în lista de produse dorite“.

Apăsând pe acesta veţi trimite articolul ales în lista de produse dorite.

În partea din dreapta sus a site-ului aveţi constant la dispoziţie un link către lista de produse dorite.

Mai mult, în formularul Lista de produse dorite aveţi posibilitatea de a introduce direct şi alte articole - de exemplu, din catalog - prin intermediului numărului de articol.

Utilizarea listei de produse dorite

Cu un simplu clic puteţi transforma o lista de produse dorite într-un coş de cumpărături - primul pas în plasarea comenzii. Diferenţa dintre lista de produse dorite şi coşul de cumpărături este că aceasta are şi funcţia „Trimite prin e-mail“. Cu ajutorul acesteia puteţi trimite lista superiorului, colegilor sau la propria adresă de e-mail. Mesajul generat va fi expediat de pe adresa de e-mail a celui care a creat lista de produse dorite. Clienţii care s-au autentificat pot denumi lista şi o pot salva pentru utilizarea ulterioară.

DORIȚI O VIZUALIZARE OPTIMIZATĂ PENTRU VERSIUNEA MOBILĂ?

Magazinul online Kwesto este disponibil acum într-o nouă versiune mobilă care se află în permanență într-o continuă dezvoltare pentru dumneavoastră.
Testare vizualizare mobilă
Comparaţie între produse