Imprimare pagină
Înregistrare client | Contul meu

Puteţi selecta liber numele de utilizator şi parola. Reţineţi că ambele trebuie să aibă o lungime de 6 până la 20 de caractere. În plus, nu este permisă folosirea diacriticelor (ă, î, ţ, ş), a spaţiilor şi a caracterelor speciale, cu excepţia @ . - şi _. De asemenea trebuie avut grijă la folosirea majusculelor şi minusculelor.

Am uitat parola | Schimbarea parolei

Dacă v-aţi uitat parola, ne puteţi solicita fără probleme alta nouă. Apăsaţi „Am uitat parola“ şi introduceţi numele de utilizator şi adresa de e-mail. În câteva minute veţi primi un e-mail cu o parolă nouă, generată automat. Cu aceasta vă puteţi autentifica din nou. Desigur, profilul dvs. rămâne neschimbat. Modificaţi această parolă primită la următoarea logare.
V-aţi uitat parola şi aţi solicitat alta nouă. Cu toate acestea, nu vă puteţi autentifica! De ce?

Copiaţi parola care v-a fost trimisă prin e-mail şi introduceţi-o în câmpul „Parolă“. De exemplu, litera „O“ de tipar este uneori confundată cu zero „0“.
Se poate întâmpla şi ca parola dvs. veche să fie salvată încă în memoria tampon a calculatorului (Cache).
În Microsoft Internet Explorer puteţi şterge cache-ul, urmând succesiunea Instrumente-Opţiuni Internet. În folderul „General“ găsiţi „Fişiere Internet temporare“. Faceţi aici clic pe butonul „Ştergere fişiere“. Suplimentar, faceţi clic aici, la „Istoric“, pe „Golire istoric“. Dacă închideţi apoi şi redeschideţi browser-ul, puteţi încerca din nou să vă autentificaţi cu parola nouă.

Dacă autentificarea încă nu funcţionează, trimiteţi-ne o solicitare prin e-mail şi vom lua imediat legătura cu dvs. pentru a vă oferi ajutor.

DORIȚI O VIZUALIZARE OPTIMIZATĂ PENTRU VERSIUNEA MOBILĂ?

Magazinul online Kwesto este disponibil acum într-o nouă versiune mobilă care se află în permanență într-o continuă dezvoltare pentru dumneavoastră.
Testare vizualizare mobilă
Comparaţie între produse