Imprimare pagină
Cum ajungeţi la noi


  Biroul Kwesto în Râmnicu-Vâlcea
 
  KWESTO SERVICE SRL
 
 
Str. Câmpului, Nr. 15/A,
  (Centrul de Afaceri Flandra-Vâlcea),
  240627 - Râmnicu-Vâlcea, jud.: Vâlcea
  România

  Tel:     +40-(0)250.702.110
  Fax:    +40-(0)250.744.400
  Gsm:  +40-(0)720.54.94.15


  E-mail: kwesto@kwesto.ro

Cu maşina


Din Centrul oraşului Râmnicu-Vâlcea pe Calea lui Traian viraţi la dreapta  pe  strada Câmpului  şi continuaţi deplasarea pe această stradă şi traversaţi intersecţia acesteia cu strada Barajului pe direcţia înainte până la sediul nostru din incinta Centrului de Afaceri Flandra-Vâlcea.

sau

Din Centrul oraşului Râmnicu-Vâlcea pe Calea lui Traian în continuare pe străzile Republicii, Decebal şi mai departe pe strada  Barajului, iar la intersecţia cu strada Câmpului continuaţi la dreapta până la sediul nostru din incinta Centrului de Afaceri Flandra-Vâlcea.

sau

Din Centrul oraşului Râmnicu-Vâlcea pe Calea lui Traian în continuare pe străzile Tudor Vladimirescu, Calea Bucureşti şi mai departe pe strada  Barajului iar la intersecţia cu strada Câmpului  continuaţi la dreapta până la Centrul de Afaceri Flandra-Vâlcea.


MTC

De la Gara Râmnicu-Vâlcea  spre strada Tudor Vladimirescu în continuare pe  Calea Bucureşti şi mai departe strada  Barajului iar la intersecţia cu strada Câmpului  mergeţi  continuaţi la dreapta până la sediul nostru din incinta Centrului de Afaceri Flandra-Vâlcea.


Aeroport

De la  Aeroportul Sibiu pe Autostrada A1 (Centura oraşului Sibiu) şi Drumul Naţional DN7 (E81) până la Râmnicu-Vâlcea pe starda Barajului şi apoi pe viraţi stânga pe strada Câmpului şi veţi ajunge la la sediul nostru din incinta Centrului de Afaceri Flandra-Vâlcea.

sau

De la  Aeroportul Henri Coandă - Bucureşti pe Drumul Naţional DN1 în direcţia Otopeni-Băneasa-Bucureşti, iar apoi pe Autostrada A1 (Bucureşti-Piteşti) şi mai departe pe Drumul Naţional DN7 (E81) - Piteşti spre  Râmnicu-Vâlcea - iar in Râmnicu-Vâlcea mergeţi mai departe pe Calea Bucureşti  şi apoi pe starda Barajului, iar la intersecţia cu strada Câmpului viraţi dreapta şi veţi ajunge la sediul nostru din incinta Centrului de Afaceri Flandra-Vâlcea.

DORIȚI O VIZUALIZARE OPTIMIZATĂ PENTRU VERSIUNEA MOBILĂ?

Magazinul online Kwesto este disponibil acum într-o nouă versiune mobilă care se află în permanență într-o continuă dezvoltare pentru dumneavoastră.
Testare vizualizare mobilă
Comparaţie între produse