Imprimare pagină
Profilul firmei - KWESTO

Societatea KWESTO a fost fondată în anul 2000 cu sediul în Praga, ca parte componentă a concernului multinaţional TAKKT. În ciuda faptului că, prin data fondării, KWESTO este unul dintre cei mai tineri membrii ai concernului, dispune pentru activitatea sa nu numai de o bază financiară puternică dar în primul rând profită de experienţa îndelungată, se foloseşte la maximum de efectele sinergice şi de cooperare, având un aport mare la îndeplinirea scopurilor şi strategiilor comune a întregului grup.

În cadrul concernului, KWESTO este o organizaţie comercială independentă, care este capabilă să reacţioneze flexibil la necesităţile pieţei, clienţilor şi furnizorilor, la dezvoltarea economică şi politică în fiecare ţară în care îşi desfăşoară activitatea.

Prin intermediul cataloagelor sale şi a paginilor de internet, KWESTO oferă clienţilor peste 12.000 de produse, începând cu dotarea de bază a birourilor şi terminând cu dotarea spaţiilor de producţie. Mulţumit este nu numai clientul care caută produsele de bază pentru uzul zilnic, cum sunt lisele, cărucioarele de manipulare sau paleţi de plastic, KWESTO însă ştie să-i mulţumească şi pe cei care caută cea mai bună calitate pentru atelierul sau biroul lor.

Profilul grupului TAKKT

TAKKT este în Europa şi America de Nord un comerciant de frunte în trimiteri B2B privind dotarea comercială.
Concernul, prin mărcile sale, este reprezentat în peste 25 ţări. Sortimentul societăţilor fiică cuprinde peste 175 000 de produse din domeniul dotării de exploatare şi depozitare, a mobilierului de birou clasic şi de design, cât şi a accesoriilor şi produselor pentru sprijinirea vânzării pentru magazinele de desfacere cu amănuntul şi pentru piaţa gastronomică şi hotelieră.

Alte informaţii despre grupul TAKKT găsiţi pe www.takkt.de.

Istoricul firmei

Aşa cum sugerează sumarul expandării, KWESTO îşi orientează oferta sa spre ţările Europei Centrale şi de Est. Mai mult de 90% din produsele din oferta catalogului KWESTO îşi au originea tocmai în această localitate, mai mult, de o calitate comparabilă cu pieţele occidentale.
 
2000  Republica Cehă, Praga
2001  Polonia, Wroclaw
2002  Slovacia, Nitra
2003  Ungaria, Gyor
2005  România, Bucureşti

 

DORIȚI O VIZUALIZARE OPTIMIZATĂ PENTRU VERSIUNEA MOBILĂ?

Magazinul online Kwesto este disponibil acum într-o nouă versiune mobilă care se află în permanență într-o continuă dezvoltare pentru dumneavoastră.
Testare vizualizare mobilă
Comparaţie între produse